Zelf

Over Zelf

Zelf doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dus geen dure commercials op televisie. Geen torenhoge gebouwen op dure locaties. Gewoon een eenvoudig kantoor. En bij Zelf sluit je zelf jouw verzekering af. Snel en makkelijk.

En omdat wij besparen, bespaar jij! Daarom krijg je bij ons een lagere premie. Zonder dat dit ten koste gaat van de dekkingen of van de snelle service. Onze medewerkers helpen je graag als dat nodig is. Je kunt altijd contact met ons opnemen via email: zelf@kortlopendereisverzekering.nl of via de telefoon: 0512-369076.

Lees voor meer informatie rondom verzekeren ons blog Van.Zelf.

Zelf is een handelsnaam van REAAL Schadeverzekeringen N.V., statutair gevestigd te Zoetermeer, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 37010992 en in het Wft-register van de AFM onder vergunningnummer 12000468

Wognumsebuurt 10
1817 BH Alkmaar
Telefoon: 072 - 5 180 160
Email: info@zelf.nl

Zelf heeft de afhandeling van de kortlopende Annuleringsverzekering overgedragen aan Melching Assuradeuren. Voor vragen over deze verzekering kan je bij hen terecht via onderstaande contactgegevens.